• Conferinţa Naţională de Fundraising

  ajunge în acest an la a XV-a ediție și vrea să genereze o transformare profundă în modul de gândire al fundraiserilor din România. Vrem să inspirăm un nou mod de a ne raporta la profesia și activitatea de fundraising. Participanții vor afla ce schimbări esențiale trebuie să facă și ce resurse sunt necesare pentru ca activitățile lor de fundraising să spargă barierele uzuale și să atingă excelența. Alan Clayton, invitatul special al conferinţei, va vorbi despre Great Fundraising – cum o organizaţie îşi poate spori impactul şi veniturile de două, trei, patru sau chiar de mai multe ori pe termen mediu cu ajutorul donatorilor care rămân lângă organizaţie pentru foarte mult timp, crezând cu tărie în visul acesteia.

  Alan Clayton

  are o experienţă de 25 de ani ca director de creaţie şi consultant în fundraising si a lucrat până în prezent cu peste 350 de clienţi din întreaga lume. A dezvoltat programul Great Fundraising timp de peste un deceniu şi este un speaker la sesiuni plenare şi un lider de seminar cunoscut şi apreciat.

  În cadrul evenimentului din acest an, Alan va ţine un masterclass de două zile cu tema Great Fundraising, precum şi plenul de deschidere al Conferinţei şi un atelier pe tema Great Fundraising Communications.

  În cadrul atelierelor

  vom aborda teme de actualitate precum facilităţile fiscale, online fundraising, campanii de SMS recurent, rolul brandului în fundraising, peer-to-peer fundraising sau strategia de fundraising, punând accent pe principii strâns legate de conceptul de Great Fundraising: donatorul în centrul atenţiei, gândire pe termen lung şi sustenabilitate, investiţii eficiente, obiective ambiţioase, importanţa leadership-ului şi a culturii atât la nivelul departamentului de fundraising, cât şi la nivelul organizaţiei.

Anul acesta conferința va avea loc în perioada 8-11 mai la Ramada Plaza Bucharest Convention Center.

8-9 mai 2018

Great Fundraising
Masterclass

09:30 – 16:30

50 de locuri disponibile

10-11 mai 2018

Atelierele
Conferinţei

09:30 – 16:30

180 de locuri disponibile

Tarifele early bird sunt valabile până pe 25 martie.