EDIȚIA 2022

Pentru că ne-a păcut online anul trecut, dar ne-a lipsit tuturor să ne vedem față în față, anul aceste te așteptăm la o ediție hibrid a Conferinței.

27 mai – Masterclass “Donor Psychology”, cu Jen Shang, online

dezvoltat în jurul psihologiei filantropice, în care vei descoperi cum introduci în FR o abordare în care grija pentru valorile donatorilor e centrală și cum ajută asta atragerea de fonduri.

7-8 iunie – Conferința Națională de Fundraising, București, Hotel Novotel (Calea Victoriei 37B)

vă așteptăm la două zile de ateliere față în față, în care ne uităm la ce s-a întâmplat în ultimul an în atragerea de fonduri – ce metode au funcționat și cu ce rezultate, cum comunicam eficient în fundraising, cum ne influențează criza actuală atragerea de fonduri, implicarea leadership-ului și infrastructura de fundraising.

7 iunie – Gala Oameni pentru Oameni, Great Fundraising, ediția 1

În seara de 7 iunie, vom premia initiativele din fundraising de anul trecut într-o primă ediție a Galei Oameni pentru Oameni, dedicată atragerii de fonduri. Vom avea 5 premii la categoriile pentru care primim nominalizări până în 13 mai.

În ultimii 3 ani, am trecut dintr-o criză în alta. Am învățat să fim mai rezilienti, să răspundem nevoilor beneficiarilor noștri și să venim, în același timp, cu un sprijin în fața evenimentelor neprevăzute.
Nu am fi putut face asta, dacă nu am fi dezvoltat rețele ale încrederii.

În 2022, putem fi mai puternici ca niciodată, avem de partea noastră donatorii care ne înțeleg misiunea, care ne întăresc viziunea și care ne sunt parteneri.

E momentul în care vorbim despre cum folosim ce am strâns în anii aceștia ca să creștem stabilitatea organziațiilor noastre. Oamenii dau atunci când au încredere. În ultimii ani, am strâns mai multă încredere din partea lor. E important să ne uitam cum construim pe acestă încredere organizații puternice, cu acces la resurse, și donatori care rămân în poveste atâta timp cât avem un vis comun. E momentul în care învățăm să nu mai facem fundraising pentru azi, ci pentru mulți ani.

În acest an, la Conferință vorbim despre cum creștem încrederea câștigată în ultimii ani, atât față de donatori, cât și față de noi înșine.

La ce să te aștepți la #CNF2022?

În acest an, descoperim cum putem crește organizațiile noastre, cu ajutorul emoțiilor și susținătorilor din ultimii ani. Ne uităm la cum putem transforma emoția fundraisingului de criză în încredere, cum putem crește fundraisingul împreună cu donatorii. Vedem ce înseamnnă  să avem grijă de noi și de sănătatea organizațiilor noastre în momente de criză.

Îți dăm cel puțin 3 motive ca să vii la Conferință:

  1. creștere profesională – ateliere și un masterclass din care afli ultimele tendințe în fundraising, cum crești eficiența în fundraising, cum construiești încredere și cum alegi metode sau direcții care se potrivesc organizației tale
  2. instrumente practice – vrem să aducem mai puțin teorie și mai multe exemple practice și experiențe directe, instrumente ușor de integrat și folosit în munca ta
  3. un spațiu în care să ne cunoaștem, să ne creștem energia și să ne punem ideile în mișcare.