EDIȚIA 2021

Anul acesta îți dăm întâlnire în perioada 11-13 mai, într-un cadru la fel de dinamic și de informativ cum te-am obișnuit deja la Conferința Națională de Fundraising. Și nouă ne va lipsi forfota și acțiunea evenimentului față în față, dar vom construi un eveniment online cu energie, cu sesiuni dinamice și experiențe grozave de fundraising pentru tine.

În cadrul acestei ediții ne concentrăm pe două teme: fundraising centrat pe donator și fundraising pe timp de criză.

CUM TRANSFORMI O RELAȚIE COMPLICATĂ ÎNTR-UNA STABILĂ?

“Complicated” e acel stadiu al relației în care lucrurile nu se leagă, în care fiecare are așteptări, dar nu are destulă încredere. Există potențial, dar e de lucru la relație. Ne dorim o relație în care ne cunoaștem, ne înțelegem așteptările, avem preocupări comune, în care simțim că dăm și primim, că reușim să construim ceva împreună.

În fundraising, cel mai de preț dar pe care ni-l poate face un donator este încrederea sa. Iar ea se câștigă atunci când avem grijă de donator, când îl facem să se simtă într-o relație în care e prețuit și important.

Fiecare organizație are un vis pentru care luptă și care reprezintă motivația de a face mai mult în fiecare zi. Iar drumul către îndeplinirea visului este o călătorie în care donatorii îi sunt parteneri de nădejde.

Te provocăm să transformi relația cu donatorii tăi și să poți schimba statusul din „it’s complicated” în „in a relationship”, la ediția din acest an a Conferinței Naționale de Fundraising.

La ce să te aștepți la #CNF2021?

  • Pornim împreună în călătoria donatorului și abordăm tema fundraisingului centrat pe donator, însă vorbim și de fundraising pe timp de criză, dat fiind contextul actual.
  • În 11 mai, Richard Turner și Adrian Lorentsson de la Philanthropy and Fundraising International (UK) vor găzdui un masterclass construit în jurul unei abordări în fundraising care pune donatorul în centrul organizației.
  • În 12-13 mai, vom avea două zile de ateliere.

Abia așteptăm să ne revedem la Conferința Națională de Fundraising, într-un mod sigur pentru toată lumea. Chiar dacă momentan încă suntem nevoiți să ne vedem online, conținutul evenimentului o să fie la fel de actual și de practic ca până acum.