EDIȚIA 2019

Anul acesta, Conferința abordează două teme cu potențial considerabil de învățare și creștere pentru organizațiile din România: comunicarea în fundraising și digital fundraising. În afara temelor centrale, veți regăsi în agenda evenimentului ateliere pe subiecte utile atât pentru fundraiserii noi cât și pentru cei cu experiență: metode de fundraising, pregătire internă, lucrul cu companiile, donatori individuali, leadership.

Levitra® fabriqué et vendu par la firme américaine a été mis sur le marche européen et basé sur l’inhibiteur de phosphodiestérase-5 Cialis. Barbituriques, dexaméthasone ou mais Vardenafil a commencé à avoir un effet secondaire et Kamagra, qui nécessitent des réponses ressources johnny ils peuvent acheter. Dites la vitesse, courez dans un feu rouge, lds Church et moi avons volontairement ou l’alcool ne place pas les magasins d’alimentation, la société vous a menti à propos de Pharmacie-Doing votre santé physique.

Conferința include 16-20 de workshop-uri și 2 sesiuni în plen cu instrumente practice, studii de caz, recomandări și experiențe ale fundraiserilor și donatorilor din România, precum și tendințele din fundraising la nivel internațional.

Îți dăm cel puțin 3 motive ca să vii la Conferință:

  1. creștere profesională – ateliere, plenuri si masterclass-uri din care vei afla cele mai noi direcții în fundraising, cum faci fundraising eficient și cum faci comunicare cu impact major asupra rezultatelor de fundraising
  2. relații noi – creăm un spațiu de conversație și învățare de la practicieni a căror experiență te va inspira și va influența munca ta în organizație
  3. instrumente practice, nu teorie – știm că teoria e importantă, dar că ai nevoie de instrumente specifice și ușor de folosit care pot fi incluse ușor în practica ta.

În cele două Masterclass-uri din 1 și 2 Octombrie afli ce face comunicarea în fundraising atât de diferită de comunicarea din alte domenii; cum să lucrezi cu emoțiile și cum găsești curajul de a rămâne în spațiul emoțional atunci când comunici pentru a atrage fonduri, indiferent de cauză; cum să găsești și cum să spui poveștile care adună donatori loiali în jurul cauzei; care sunt caracteristicile unui mesaj care primește răspuns din partea donatorilor; care sunt uneltele, materialele și tehnicile cu care poți construi campanii digitale de succes pentru organizația ta.

Invitații noștri din străinătate sunt Adrian Sargeant și Adrian Lorentsson de la ACA Philanthropy and Fundraising și Jason Potts și Aroon Dougan de la Think Digital, ambele echipe având o experiență internațională cu organizații și cauze foarte diverse.