ECHIPA CONFERINTEI

are o experiență de 15 ani în sectorul nonprofit în dezvoltarea capacității de fundraising a organizațiilor. În ARC este implicată în dezvoltarea proceselor de consultanță și training în zona planificării de fundraising și a implementării unor metode de atragere de fonduri precum și în procese de induction pentru fundraiserii noi din organizații.

este director executiv al ARC, cu experiență de peste 15 ani în leadership organizațional, consultanță în atragere de fonduri și management dezvoltare organizațională. Având o perspectivă bine documentată asupra celor două lumi (afaceri și non-profit), translatează strategia comercială în strategie de poziționare și marketing pentru organizații.

este Director de dezvoltare resurse în ARC unde lucrează de 15 ani. Rolul ei este să mobilizeze resurse pentru activitatea ARC, să construiască relații cu donatori și persoane care pot susține misiunea organizației, să reprezinte ARC în contexte care țin de advocacy, apariții media sau evenimente relevante pentru ARC, pentru mediul ONG sau pentru domeniul filantropiei. Cu o experiență de 20 ani în fundraising și 7 ani în consiliere filantropică, a susținut traininguri dedicate organizațiilor nonprofit din România, consultanță și mentorat către lideri de organizații, fundraiseri și consultanță către donatori individuali. Mădălina a fost campaign manager pentru prima campanie de construire a unui endowment prin major donor fundraising și expertiza ei include fundraising de la companii, de la donatori individuali și prin evenimente speciale de atragere de fonduri.
este Community & Events Coordinator și este implicată în Școala de Fundraising, evenimentele care fac parte din Industria Binelui și Conferința Națională de Fundraising. Irina face voluntariat de la 16 ani și a absolvit Jurnalismul și Relațiile Publice. A crescut în mai multe medii profesionale, de la firme mici/mari la instituții ale statului, iar în urma acestor experiențe a descoperit că misiunea ei este de a face lucruri cu sens, ea fiind pasionată de relațiile interumane și comunitatea care se crează când oamenii împărtășesc o viziune comună. Spiritul ei creativ este activat de povești, ce stă în spatele lor și cum poate ea contribui la ele. Din 2021 se simte în ARC ca și acasă deoarce consideră că lucreză cu oameni care construiesc zi de zi o schimbare pozitivă, conștienți că pe termen lung aceasta vine prin asumare, perseverență și responsabilitate.
este specialist de comunicare și de social media, pasionată de comunicarea de ONG și de felul în care poveștile spuse bine pot schimba perspective, minți și pot stârni schimbare. De asemenea, atenția ei e îndreptată și spre cum putem folosi digitalul pentru a ne crește organizația și efortul de fundraising, într-o lume în care devine din ce în ce mai clar că ne mutăm cu totul online. Crede că mesajele bune pot schimba lumea și că oricine are în el un mic copil digital, care abia așteaptă să iasă la joacă.

este coordonator IT la ARC din 2010. În ultimii 5 ani a lucrat pentru 20 de organizaţii de diferite dimensiuni, din ţară şi străinătate, în dezvoltarea, managementul şi integrarea bazelor de date în viaţa departamentelor de fundraising cu scopul de a căpăta control asupra datelor și de a-şi întări relațiile cu partenerii și donatorii. Din 2011 a lucrat în dezvoltarea şi întreţinerea mecanismului de donaţii prin Debit Direct si SMS din punct de vedere tehnic, implementând şi administrând baza de date de donatori şi a platformei donatie.ro, asigurând comunicarea tehnică eficientă cu băncile şi cu organizaţiile partenere.

În mediul nonguvernamental avem un izvor incredibil de povești. Povești despre binele făcut necondiționat, cu cap, pentru că așa este în ADN-ul lor, iar unul din rolurile mele în ARC este să ofer o mână de ajutor și o platformă organizațiilor ale căror povești merită împărtășite.

Doar așa, simt eu, dăm încredere și curaj celor care încă nu cred că pot aduce o schimbare în jurul lor. Avem nevoie de povești, nu ca să arătăm tot ce este mai roz în industria binelui, ci ca să arătăm nenumăratele moduri prin care putem face bine, că impactul nu se măsoară doar în număr de beneficiari, donațiile nu se rezumă doar la bani, iar un eșec nu înseamnă sfârșitul.

este de peste 10 ani în domeniul ONG, timp în care a trecut printr-o mulțime de experiențe de lucru și de învățare. Roxana investește multă pasiune și energie în munca ei de organizare de evenimente ARC, iar cunoștințele ei sunt legate și de CSR intern și voluntariat corporate. Munca ei mai conține și o componentă vitală – aceea de responsabil de HR și wellbeing organizațional, care se asigură că oamenii au uneltele și informațiile necesare ca să își trăiască cea mai bună viață de muncă.