ECHIPA CONFERINTEI

are o experiență de 15 ani în sectorul nonprofit în dezvoltarea capacității de fundraising a organizațiilor. În ARC este implicată în dezvoltarea proceselor de consultanță și training în zona planificării de fundraising și a implementării unor metode de atragere de fonduri precum și în procese de induction pentru fundraiserii noi din organizații.
este consultant în fundraising și colaborează cu ARC pe proiecte care au ca scop construirea capacității de fundraising a ONG-urilor din România. Este membru fondator al Asociației Envision, ONG care a creat platforma Galantom și care este reprezentantul local al mișcării GivingTuesday. Timp de aproape 4 ani, László a făcut parte din echipa HOSPICE Casa Speranței ca Fundraiser și pe urmă ca Director de Fundraising și Comunicare. Deține o diplomă internațională în fundraising (International Advanced Diploma in Fundraising – Chartered Institute of Fundraising, UK) și un certificat în psihologia filantropiei (Certificate in Philanthropic Psychology – Institute for Sustainable Philanthropy, UK).

este director executiv al ARC, cu experiență de peste 15 ani în leadership organizațional, consultanță în atragere de fonduri și management dezvoltare organizațională. Având o perspectivă bine documentată asupra celor două lumi (afaceri și non-profit), translatează strategia comercială în strategie de poziționare și marketing pentru organizații.

este Director de dezvoltare resurse în ARC unde lucrează de 15 ani. Rolul ei este să mobilizeze resurse pentru activitatea ARC, să construiască relații cu donatori și persoane care pot susține misiunea organizației, să reprezinte ARC în contexte care țin de advocacy, apariții media sau evenimente relevante pentru ARC, pentru mediul ONG sau pentru domeniul filantropiei. Cu o experiență de 20 ani în fundraising și 7 ani în consiliere filantropică, a susținut traininguri dedicate organizațiilor nonprofit din România, consultanță și mentorat către lideri de organizații, fundraiseri și consultanță către donatori individuali. Mădălina a fost campaign manager pentru prima campanie de construire a unui endowment prin major donor fundraising și expertiza ei include fundraising de la companii, de la donatori individuali și prin evenimente speciale de atragere de fonduri.
este specialist de comunicare și de social media, pasionată de comunicarea de ONG și de felul în care poveștile spuse bine pot schimba perspective, minți și pot stârni schimbare. De asemenea, atenția ei e îndreptată și spre cum putem folosi digitalul pentru a ne crește organizația și efortul de fundraising, într-o lume în care devine din ce în ce mai clar că ne mutăm cu totul online. Crede că mesajele bune pot schimba lumea și că oricine are în el un mic copil digital, care abia așteaptă să iasă la joacă.

este coordonator IT la ARC din 2010. În ultimii 5 ani a lucrat pentru 20 de organizaţii de diferite dimensiuni, din ţară şi străinătate, în dezvoltarea, managementul şi integrarea bazelor de date în viaţa departamentelor de fundraising cu scopul de a căpăta control asupra datelor și de a-şi întări relațiile cu partenerii și donatorii. Din 2011 a lucrat în dezvoltarea şi întreţinerea mecanismului de donaţii prin Debit Direct si SMS din punct de vedere tehnic, implementând şi administrând baza de date de donatori şi a platformei donatie.ro, asigurând comunicarea tehnică eficientă cu băncile şi cu organizaţiile partenere.

este de peste 10 ani în domeniul ONG, timp în care a trecut printr-o mulțime de experiențe de lucru și de învățare. Roxana investește multă pasiune și energie în munca ei de organizare de evenimente ARC, iar cunoștințele ei sunt legate și de CSR intern și voluntariat corporate. Munca ei mai conține și o componentă vitală – aceea de responsabil de HR și wellbeing organizațional, care se asigură că oamenii au uneltele și informațiile necesare ca să își trăiască cea mai bună viață de muncă.
are o experiență de peste 12 ani în domeniu nonprofit, unde a lucrat cu organizații care oferă servicii la firul ierbii până la cele care fac advocacy la nivel mondial. În ARC, coordonează proiectele care crează legături puternice între donatorii și cauzele pe care le susțin: Gala Oameni pentru Oameni, TFN România și Campania de endowment.

s-a alăturat echipei ARC în 2016, unde, în calitate de director de cercetare, coordonează eforturile de cercetare ale organizației în domeniul filantropiei, dezvoltării organizaționale și în cel al responsabilității sociale corporative. Își folosește experiența variată la intersecția mai multor discipline pentru a analiza comportamentul filantropic din România și pentru a măsura impactul binelui în societate, fie că vorbim de CSR sau mediul non-profit.