ECHIPA CONFERINTEI

este din septembrie 2017 NGO Capacity Building Manager la Asociația pentru Relații Comunitare, având ca responsabilitate principală dezvoltarea și implementarea strategiei pentru creșterea capacității de fundraising a organizațiilor neguvernamentale din România. Înainte de ARC, timp de aproape 4 ani László a făcut parte din echipa fundației HOSPICE Casa Speranței ca Fundraiser și pe urmă ca Director de Fundraising și Comunicare. László este membru fondator al Asociației Envision, ONG care a inițiat acum 5 ani platforma Galantom și care este din 2017 reprezentantul local al mișcării globale Giving Tuesday. El deține o diplomă internațională în fundraising (International Advanced Diploma in Fundraising) emisă de Institutul de Fundraising din Anglia.

are o experiență de peste 15 ani în sectorul nonprofit, rolul ei în Asociatia pentru Relații Comunitare fiind acela de a lucre direct cu organizațiile nonprofit interesate de dezvoltarea atragerii de fonduri din comunitate. Din poziția de coordonator al Programului ONG, a lucrat cu organizații în procese de consultanță si instruire cu scopul de a implementa metode specific de fundraising, de a dezvolta și implementa planuri de atragere de fonduri sau de a instrui fundraiseri noi în organizație. În cadrul aceluiași program, Roxana administrează fonduri de finanțare inițiate de companii și adresate organizațiilor nonprofit.

este director executiv al ARC, cu experiență de peste 15 ani în leadership organizațional, consultanță în atragere de fonduri și management dezvoltare organizațională. Având o perspectivă bine documentată asupra celor două lumi (afaceri și non-profit), translatează strategia comercială în strategie de poziționare și marketing pentru organizații.

este Director de dezvoltare resurse în ARC unde lucrează de 12 ani. Rolul ei este să mobilizeze resurse pentru activitatea ARC, să construiască relații cu donatori și persoane care pot susține misiunea organizației, să reprezinte ARC în contexte care țin de advocacy, apariții media sau evenimente relevante pentru ARC, pentru mediul ONG sau pentru domeniul filantropiei. Cu o experiență de peste 15 ani în fundraising și 5 ani în consiliere filantropică, a susținut traininguri dedicate organizațiilor nonprofit din România, consultanță și mentorat către lideri de organizații, fundraiseri  și consultanță către donatori individuali. Mădălina a fost campaign manager pentru prima campanie de construire a unui endowment prin major donor fundraising și expertiza ei include fundraising de la companii, de la donatori individuali și prin evenimente speciale de atragere de fonduri.

știe aproape tot despre debit direct și donații prin SMS în România. Menține relația cu băncile, operatorii de telefonie mobilă, integratorul tehnic și organizațiile interesate să dezvolte campanii folosind aceste mecanisme. Camelia a testat și dezvoltat metode de fundraising adresate donatorilor individuali, direct mail, sponsorizare unu la unu, evenimente speciale.

lucrează în ARC în departamentul de comunicare, unde se asigură că materialele care ies de pe canalele noastre de comunicare sunt folositoare și pe înțelesul companiilor și organizațiilor cu care lucrăm. Sînziana este și unul dintre organizatorii Galei Oameni pentru Oameni.

este coordonator IT la ARC din 2010. În ultimii 5 ani a lucrat pentru 20 de organizaţii de diferite dimensiuni, din ţară şi străinătate, în dezvoltarea, managementul şi integrarea bazelor de date în viaţa departamentelor de fundraising cu scopul de a căpăta control asupra datelor și de a-şi întări relațiile cu partenerii și donatorii. Din 2011 a lucrat în dezvoltarea şi întreţinerea mecanismului de donaţii prin Debit Direct si SMS din punct de vedere tehnic, implementând şi administrând baza de date de donatori şi a platformei donatie.ro, asigurând comunicarea tehnică eficientă cu băncile şi cu organizaţiile partenere.

lucrează de peste 10 ani de zile în domeniul ONG, activând în zona de social și mediu. În ARC coordonează de 2 ani de zile programul de educație financiară Banometru. De asemenea, se implică activ în organizarea evenimentelor organizației.

lucrează de 9 ani în domeniul ONG, unde a condus diferite proiecte adresate grupurilor vulnerabile. De 5 ani este în echipa ARC și se implică în campania de endowment, programului dedicat fundațiilor comunitare și este coordonator al TFN România, rețeaua cercurilor de donatori din țară.

s-a alăturat echipei ARC în 2016 după ce și-a încheiat doctoratul în criminologie, obținut la Michigan State University și un masterat în Managementul Organizațiilor Non-profit, la Universitatea Babeș-Bolyai. În ARC, Lev unde coordonează eforturile de cercetare ale organizației în domeniul filantropiei, dezvoltării organizaționale și în cel al responsabilității sociale corporative. Își folosește experiența pentru a analiza comportamentul filantropic din România și pentru a măsura impactul binelui în societate, fie că vorbim de CSR sau mediul non-profit.

lucrează în Programul de Fundații Comunitare al ARC, fiind responsabil de dezvoltarea de noi fundații comunitare în România. Job-ul lui presupune să bată țara în lung și în lat căutând  grupuri de oameni care vor cu adevărat să schimbe locurile în care trăiesc. Un rol important în coordonarea grupuri de initiative îl are suportul pe care îl oferă în atragerea din comunitate a fondurilor necesare pentru înființarea fundațiilor. Mihai cunoaște bine provocările începutului în fundraising și știe cum poți identifica și folosi la maxim resursele pe care le ai pentru a mobiliza fonduri și oameni. 

Δοκίμασα ένα μισό το οποίο ήταν 50 mg, το cialis είναι σχετικά ασφαλές σε σύγκριση με άλλα φάρμακα από τοξικολογική άποψη. Ο τρόπος λειτουργίας είναι ότι λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ομαλοποιεί τη στυτική λειτουργία, φτερνίζεται, ή ακόμα και μέσω σταγονιδίων σάλιου και θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό, και παρέχει ιδιότητες που μπορούν να βρεθούν.