SPEAKERII CONFERINȚEI

Adrian SargeantDirector
ACA Philanthropy and Fundraising

Profesorul Adrian Sargeant este Director la ACA Philanthropy and Fundraising. De asemenea, este Co-Director și profesor la Institutul pentru Filantropie Durabilă din Regatul Unit. Anterior, Adrian a fost primul Hartsook Chair în Fundraising la Lilly Family School of Philanthropy din cadrul Universității Indiana. În prezent este profesor adjunct la Universitatea din Indiana și profesor invitat la Centrul Australian de Filantropie și Studii Nonprofit la Universitatea de Tehnologie din Queensland.

Prof Adrian Sargeant is a Director of ACA Philanthropy and Fundraising. He is also Co-Director and Professor at the Institute for Sustainable Philanthropy in the UK. Adrian was formerly the first Hartsook Chair in Fundraising at the Lilly Family School of Philanthropy at Indiana University. He is currently an Adjunct Professor at Indiana University and a Visiting Professor at the Australian Centre for Philanthropy and Nonprofit Studies at Queensland University of Technology.

Adrian LorentssonCreative Consultant
ACA Philanthropy and Fundraising

Adrian Lorentsson este Creative Consultant la Alan Clayton Associates. A fost Director de Comunicare pentru Asociația Norvegiană pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, unde a fost și președinte al boardului. El a jucat un rol esențial în construcția acestei organizații. Adrian este forța creativă în consolidarea unei culturi de fundraising în organizații și tări care abia încep să fie expuse la fundraising.

Adrian Lorentsson is a Creative Consultant with Alan Clayton Associates. He is a former Director of Communications in the Norwegian Association for Youth Mental Health, where he also served as chair on the board of trustees. Adrian played a pivotal role in building the organisation for youth mental health from scratch. Adrian is our driving creative force in building fundraising cultures in organisations and countries who are new to fundraising. Adrian is an award-winning public speaker.

Aroon DouganStrategy Director
Think Digital

De 15 ani, Aroon lucrează în fundraising și marketing cu organizații nonprofit din diverse domenii, de la conservarea naturii la cercetare medicală sau dezvoltare internațională. Are o experiență vastă atât la nivel strategic, cât și în implementarea unor campanii punctuale care folosesc canale și audiențe diverse. Înainte de a se alătura echipei THINK Digital în 2016 ca director de strategie, Aroon a condus o organizație de crowdfunding din Londra, fiind specializată în digital fundraising și strategie.

Aroon Dougan has worked in fundraising and marketing for a range of non-profit organisations over the past 15 years from conservation to medical research to international development. She has vast experience, both at a hands-on level, leading on fundraising campaigns across a range of channels and audiences, and at a strategic level. In the five years prior to joining THINK Digital, Aroon specialised in digital fundraising and strategy, and her last role in the non-profit sector was as Chief Executive of a crowdfunding charity in London.

Jason PottsCEO
Think Digital

Jason lucrează în zona de digital media, de peste 20 de ani, cu organizații nonprofit din toată lumea. Și-a început cariera în publishing și a continuat în Burnett Associates cu câteva dintre primele programe și strategii globale de digital fundraising pentru organizații ca Amnesty International, Greenpeace și UNICEF. De atunci, a lucrat pe programe foarte diverse, de la schimbare culturală prin canale digitale, la o aplicație pentru IPhone care identifică simptomele meningitei și a dezvoltat strategii digitale cu organizații din întreaga lume. În 2012, Jason a înființat THINK Digital în UK și de atunci continuă să dezvolte campanii strategice și punctuale pentru organizații internaționale, ajutându-le să-și creească veniturile prin metode digitale și să integreze o abordare digitală în organizațiile lor. Câțiva dintre clienții constanți cu care Jason lucrează sunt UNICEF, UNHCR, UNRWA, OCHA, WFP, Save the Children, WWF, și IRC.

Jason has worked in digital media in the international non-profit sector for over 20 years. After starting his career in the publishing sector, he moved to Burnett Associates where he worked on some of the first ever global digital fundraising strategies and programmes for non-profits such as Greenpeace, Amnesty International and UNICEF. Since then he’s worked on projects ranging from cultural change driven by digital channels, to an iPhone app that highlights the symptoms of meningitis and has developed digital strategies with INGOs in pretty much every part of the world. In 2012, Jason set up THINK Digital and continues to deliver both strategic and campaign-specific projects for a range of INGOs, helping them to drive growth and embed digital thinking and channels within their organisations. Some of the clients Jason has been proud to work directly with in the past five years are Amnesty International, UNICEF, UNHCR, UNRWA, OCHA, WFP, Save the Children, WWF, and IRC.

Andrei ChirtocFondator Galantom
Asociația Envision

Andrei este unul dintre fondatorii platformei Galantom.ro. Un galantom este un om mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat, generos, darnic, galant, mărinimos. Andrei și-a dorit ca prin intermediul platformei să promoveze oamenii de bine care vor să schimbe lucruri în comunitățile în care trăiesc, oferindu-le încă o modalitate la îndemână și motive în plus să nu stea de-o parte.

Gabriela CozmescuFundraising Manager
Fundația HOSPICE Casa Speranței

Au trecut aproape două decenii de când Gabriela s-a alăturat echipei HOSPICE Casa Speranței și 15 ani de când strânge fonduri pentru cauza pacienților cu boli incurabile. A început să lucreze în fundraising când aceasta nu era încă recunoscută drept o profesie, iar numărul practicienilor era extrem de redus iar comunitatea reticentă. Cu toate acestea, a caștigat încredere și a consolidat relații pe termen lung cu partenerii pe care i-a câștigat, rând pe rând, de partea sa. A învățat lecțiile pe care le-a oferit o piață într-o continuă schimbare, a testat și a păstrat ce a funcționat, a îndrăznit să vrea mai mult. De 8 ani este managerul echipei de fundraising de la Brașov, unde a construit în jurul cauzei o comunitate numeroasă de susținători. Coordoneză și derulează cu succes campaniile strategice ale organizației și evenimente locale de atragere de fonduri. Cea mai longevivă campanie de strângere de fonduri a organizației, Floarea de colț, la a 25-a ediție în 2019 și Crosul „Aleargă Tu pentru Ei!” (la a 11-a ediție) sunt două din programele de fundraising care atrag fonduri importante prin susținerea comunității locale.

Gabriel SolomonFondator Galantom
Asociația People for Sport

Gabriel este alergător, galantom, antreprenor, organizator de evenimente, dar în primul rând pasionat de sport. A inițiat: 42km.ro (o platformă dedicată sportului de masă), sportpici.ro (blog de sport pentru părinți și pitici) și este unul din fondatorii platformei de fundraising Galantom.ro, care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Georgiana VieruFundraising Manager
Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Georgiana este Fundraising Manager la Fundația Serviciilor Sociale Bethany din Iași. S-a specializat în evenimente de fundraising pentru că s-a dovedit a fi o metodă eficientă și pentru că ele aduc multă adrenalină și creativitate în viata ei profesională. Georgiana lucrează de mai bine de 14 ani alături de Fundația Bethany. De profesie asistent social, a început să strângă bani din comunitate în 2010, pentru a putea ajuta copiii cu dizabilități care aveau o nevoie acută de recuperare. În timp, a dezvoltat în Fundatia Bethany o strategie de Fundraising și un departament alături de care a reușit să mobilizeze banii necesari pentru deschiderea unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități. În cadrul Conferinței, ne va povesti despre experiența Balului de La Castel, cel mai de mare eveniment caritabil al Fundației Bethany și unul din cele mai importante evenimente de profil din România.

Mirela OpreaConsilier Filantropic, Life Coach și Dream Manager

Mirela este licențiată în psihologie și științele educației şi are un doctorat în dezvoltare internaţională. Timp de 20 de ani, Mirela a lucrat în domeniul dezvoltării sociale, în România și la nivel global. A condus echipe care au implementat proiecte în valoare de milioane de euro în peste 10 țări. Acum este consilier filantropic, life coach şi Dream Manager. Mirela ajută oamenii să înţeleagă şi să aplice metode testate şi validate ştiinţific pentru a-şi realiza visurile. În domeniul filantropiei, Mirela este cunoscută pentru proiectul ‘Satul Mădălinei’, prin care a creat o comunitate de donatori care au construit împreună o casă şi alte resurse pentru mama adolescentă a doi copii, care acum cresc frumos. “Satul Mădălinei” a fost documentat de revista DoR, iar podcastul cu acelaşi nume a ajuns în top 10 al celor mai ascultate podcasturi din România. Mai multe informații despre Mirela: www.mirelaoprea.com.

Vom adăuga noi speakeri pe măsura confirmărilor pe care le primim.