SPEAKERII CONFERINȚEI

Richard TurnerSeminar Director
Philanthropy & Fundraising Europe

Cu o carieră în fundraising de 30 de ani, Richard a condus și a fost Directorul de Fundraising atât a unor organizații mici, cât și a unora mari. În calitate de Director de Fundraising la FARM-Africa, Richard a inițiat și a crescut baza de donatori individuali de șapte ori pe parcursul a cinci ani. Mai recent, în calitate de Chief Fundraising la SolarAid, Richard a crescut veniturile de 5 ori pe parcursul a 5 ani și a avut un impact semnificativ asupra misiunii SolarAid. La începutul carierei sale, Richard a fost distins de Institutul de Fundraising din Marea Britanie cu premiul Fundraiserul Anului. În prezent, este trustee al SOFII – the Showcase of Fundraising Inspiration and Innovation.

With a fundraising career spanning 30 years, Richard has led and been the Director of Fundraising for both small and large charities. As Director of Fundraising at FARM-Africa, Richard kickstarted and grew the individual donor base by seven times over five years. More recently, as Chief Fundraising at SolarAid, Richard grew income by 5-fold over 5 years and significantly impacted SolarAid’s mission. Early in his career Richard was awarded the Institute of Fundraising UK Fundraiser of the Year Award. He is currently a trustee of SOFII – the Showcase of Fundraising Inspiration and Innovation.

Adrian LorentssonCreative Consultant
ACA Philanthropy and Fundraising

Adrian este norvegian și este un vorbitor în public premiat. Este Director de Seminar la Philanthropy & Fundraising International după ce a lucrat în Melbourne, Australia, ca Director Creativ la Robejohn and Associates. Înainte de asta, Adrian a fost Director de Comunicare la Asociația Norvegiană pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor și a ajutat la construirea organizației de la zero, timp de 12 ani.

Adrian is Norwegian and an award-winning public speaker. He is Seminar Director at Philanthropy & Fundraising International after having worked in Melbourne, Australia where he was Creative Director of Robejohn and Associates. Before this, Adrian was Director of Communications for the Norwegian Association for Youth Mental Health and helped to build the organisation from scratch over 12 years.

Jason PottsCEO
Think Digital

Jason lucrează în zona de digital media, de peste 20 de ani, cu organizații nonprofit din toată lumea. Și-a început cariera în publishing și a continuat în Burnett Associates cu câteva dintre primele programe și strategii globale de digital fundraising pentru organizații ca Amnesty International, Greenpeace și UNICEF. De atunci, a lucrat pe programe foarte diverse, de la schimbare culturală prin canale digitale, la o aplicație pentru IPhone care identifică simptomele meningitei și a dezvoltat strategii digitale cu organizații din întreaga lume. În 2012, Jason a înființat THINK Digital în UK și de atunci continuă să dezvolte campanii strategice și punctuale pentru organizații internaționale, ajutându-le să-și creească veniturile prin metode digitale și să integreze o abordare digitală în organizațiile lor. Câțiva dintre clienții constanți cu care Jason lucrează sunt UNICEF, UNHCR, UNRWA, OCHA, WFP, Save the Children, WWF, și IRC.

Jason has worked in digital media in the international non-profit sector for over 20 years. After starting his career in the publishing sector, he moved to Burnett Associates where he worked on some of the first ever global digital fundraising strategies and programmes for non-profits such as Greenpeace, Amnesty International and UNICEF. Since then he’s worked on projects ranging from cultural change driven by digital channels, to an iPhone app that highlights the symptoms of meningitis and has developed digital strategies with INGOs in pretty much every part of the world. In 2012, Jason set up THINK Digital and continues to deliver both strategic and campaign-specific projects for a range of INGOs, helping them to drive growth and embed digital thinking and channels within their organisations. Some of the clients Jason has been proud to work directly with in the past five years are Amnesty International, UNICEF, UNHCR, UNRWA, OCHA, WFP, Save the Children, WWF, and IRC.

Andrei ChirtocFondator Galantom
Asociația Envision

Andrei este unul dintre fondatorii platformei Galantom.ro. Un galantom este un om mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat, generos, darnic, galant, mărinimos. Andrei și-a dorit ca prin intermediul platformei să promoveze oamenii de bine care vor să schimbe lucruri în comunitățile în care trăiesc, oferindu-le încă o modalitate la îndemână și motive în plus să nu stea de-o parte.

Cătălin DinuFreelancer

Cătălin Dinu este freelancer în comunicare, design și fundraising, cu un background de peste 18 ani de media, agenție și ONG. Lucrează constant cu mai multe organizații, precum Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, Teach for Romania sau FDSC, iar din 2019 este co-fondatorul Centrului de Resurse în Comunicare și inițiatorul proiectelor Școala pe Net și CreateAthon România.

Constantin ArbansDirector
Direct Marketing Group

Constantin conduce din 2003 o agenție specializată de marketing direct – programe de mailing, call center, management promoții vânzări, actualizare date baze de date firme și persoane fizice. Din 2013 a realizat cu succes campanii de direct mailing și call center pentru obținerea de sponsorizări de la companii cu profit. Peste 70 de proiecte coordonate pentru organizații nonprofit de toate dimensiunile, din toată țara, a testat multe variante de scrisori, de baze de date și de mecanisme de revenire telefonică. Vine la conferință să ne vorbească despre cum a obtinut succes, ce a mers bine dar și ce nu a funcționat și trebuie evitat pe viitor.

Gabriel SolomonFondator Galantom
Asociația People for Sport

Gabriel este alergător, GalantOm, antreprenor, organizator de evenimente, dar în primul rând pasionat de sport. A inițiat: 42km.ro (o platformă dedicată sportului de masă), sportpici.ro (blog de sport pentru părinți și pitici) și este unul din fondatorii platformei de fundraising GalantOm.ro, care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Simona Beldiman

Cu o experiență de peste 10 ani în mediul ONG, dar și în zona responsabilității sociale, Simona crede cu tărie în puterea lui “mulțumesc”. A implementat și dezvoltat campanii de atragere de fonduri dedicate donatorilor individuali, cât și companiilor.


În perioada următoare vom adăuga noi speakeri care vor ține sesiuni în cadrul Conferinței.