SPEAKERII INVITAȚI AI CONFERINȚEI

In 2016, the New York Times called Tom Ahern „one of America’s most sought-after creators of fund-raising messages.” In 2021, UK guru Richard Radcliffe, added: „Tom Ahern is possibly the greatest non-profit copywriter on the planet.”
Tom consults with charities tiny and large … from a bustling orphanage in Tijuana, Mexico … to a children’s hospital at one of the world’s great universities (Stanford) … to brand-name international charities like Save the Children. He has authored a half-dozen popular how-to books on donor communications and speaks internationally. He specializes in applying the discoveries of psychology and neuroscience to the day-to-day business of attracting and retaining donors.

Andra Munteanu este antreprenor social în educație, inițiator și cofondator Narada. Experiența sa în educație a început acum 15 ani când a devenit peer educator și a lucrat pe teme sensibile și comportamente de risc, pentru adolescenți. Ulterior au urmat aproape 10 ani de antreprenoriat, în care a creat și co-creat proiecte de business de succes. În ultimii ani, a ales să combine experiența antreprenorială cu pasiunea pentru educație și să creeze împreună cu co-fondatorii săi, Narada, organizație formată din persoane din cele mai variate medii sociale (studenți, oameni de comunicare, IT-iști, manageri, antreprenori) care își propun să vină cusoluții eficiente și rapide de modernizare a educației. În fundraising, Andra este un om de acțiune și un inovator.

Andreea este Director de proiecte în cadrul Asociației M.A.M.E., organizație nonprofit care oferă sprijin pacienților cu probleme grave de sănătate din România, copii și tineri. Ea s-a alăturat echipei organizației în urmă cu 10 ani, implicându-se, la început, în activități de comunicare și promovare, iar, ulterior, a devenit coordonator al departamentului de fundraising.

Andrei este unul dintre fondatorii platformei Galantom și al Asociației OneKind. Un galantom este un om mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat, generos, darnic, galant, mărinimos. Andrei își dorește ca prin intermediul instrumentelor dezvoltate de echipa OneKind să promoveze oamenii de bine care vor să schimbe lucruri în comunitățile în care trăiesc, oferindu-le modalități la îndemână și motive în plus să nu stea de-o parte și să îî inspire și pe alții să fie generoși.

Până în 2021 când a devenit director executiv la Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, timp de mai bine de 7 ani, Cătălin a fost consultant freelancer de comunicare, design și fundraising, ajutând mai multe organizații din România să arate, să vorbească și să strângă fonduri mai bine. Tot din dorința de a face din sector un loc mai bun, a co-fondat în 2019 Centrul de Resurse în Comunicare, inițiatorul CreateAthon România și a proiectului Școala pe Net.

Constantin conduce din 2003 o agenție specializată de marketing direct – programe de mailing, call center, management promoții vânzări, actualizare date baze de date firme și persoane fizice. Din 2013 a realizat cu succes campanii de direct mailing și call center pentru obținerea de sponsorizări de la companii cu profit. Peste 70 de proiecte coordonate pentru organizații nonprofit de toate dimensiunile, din toată țara, a testat multe variante de scrisori, de baze de date și de mecanisme de revenire telefonică. Vine la conferință să ne vorbească despre cum a obtinut succes, ce a mers bine dar și ce nu a funcționat și trebuie evitat pe viitor.

Dana Gonț are o carieră de peste 20 de ani în televiziune, este jurnalist și specialist în comunicare la Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor. Dana iubește poveștile și cuvintele și are un certificat în Fundraising Copywriting de la Institute for Sustainable Philanthropy.

Cofondator, Galantom
Gabriel este alergător, galantom, antreprenor, organizator de evenimente, dar în primul rând pasionat de sport. A inițiat: 42km.ro (o platformă dedicată sportului de masă), sportpici.ro (blog de sport pentru părinți și pitici) și este unul din fondatorii platformei de fundraising Galantom.ro, care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Ioana este unul dintre Arhitecții Industriei Binelui, care acționează cu viziune, pasiune, dedicare și ambiție. Experiența ei în construirea de relații cu parteneri și clienți corporate, câștigată în mediul business, a fost pusă în slujba cauzelor sociale și îmbogățită prin cultivarea sponsorilor și donatorilor. Prin campaniile și evenimentele de fundraising organizate până în prezent, alături de echipele coordonate, a reușit mobilizarea a peste 9 milioane Euro fonduri pentru proiecte sociale, construind mecanisme sustenabile și propunând noi abordări de marketing. Ioana contribuie la dezvoltarea sectorului ONG și a profesioniștilor din domeniu prin împărtășirea de metode de fundraising testate și a bunelor practici acumulate în activitatea ei.

Irina Vasilescu, fondatoarea Asociației Pe Stop, a văzut cum 20 de lei pot schimba lumea. Crede că pentru fiecare dintre noi există o cauză potrivită și că merită să facem eforturi ca să trăim într-o realitate cât mai apropiată de cea pe care ne-o dorim.

Lev are peste 7 ani de experiență în sectorul non-profit, lucrând pentru organizații naționale și internaționale în domeniul cercetării filantropiei, a investiţiilor sociale corporative și a responsabilității sociale corporative. Cu un doctorat în criminologie (Michigan State Univeristy) și un masterat în managementul organizațiilor non-profit (Universitatea Babeș-Bolyai), Lev are expertiză atât în dezvoltarea și managementul cercetărilor cantitative și calitative, cât și în aspecte ce țin de funcționarea organizațiilor societății civile.
Recent, a coordonat activitatea de cercetare și managementul cunoștințelor corporatiste al EVPA, fiind în același timp cercetător la Institutul de Cercetare Făgăraş, expert la Centrul pentru Studiul Democrației şi bursier al Romanian Young Academy. În aceste calități, Lev desfăşoară cercetări academice și aplicate în domeniul criminologiei, siguranței urbane, comportamentul filantropic, funționarea societății civile și sustenabilitate.

Oana este Directorul Executiv al LaPrimulBebe, organizație ce are misiunea de a contribui la o țară în care fiecare mamă își trăiește sarcina și concediul de creștere copil în demnitate, respectată și văzută. O țară în care fiecare mamă înțelege importanța rolului ei și faptul că lucrul cu sinele este cheia creșterii unui copil bine cu el.
După o carieră de 10 ani în Risk Management, banking, a schimbat radical domeniul de activitate, implicându-se full time în coordonarea proiectului LaPrimulBebe, în a cărui activitate s-a implicat încă de la crearea acestuia, în calitate de voluntar.
Oana este mama a doi băieți de aproape 10 si 2 ani, iubitoare de pictură, călătorii și ciclism.
Întreaga ei energie profesională este canalizată exclusiv spre proiectul LaPrimulBebe, prin care simte că poate aduce o contribuție în societate, în beneficiul mamelor și copiilor din România.

Robert s-a alăturat echipei Hope and Homes for Children România în 2015, inițial din poziția de coordonator al departamentului de fundraising. Și-a făcut „școlarizarea” în ceea ce înseamnă munca în ONG lucrând ca Director of Development pentru două organizații non-profit din New York, Publicolor și New Visions for Public Schools. Anterior experienței de peste ocean, Robert a făcut parte din echipele editoriale ale trustului de presă SanomaHearst. Când nu e (ne)serios la birou, e tată de-o fată, soț și motociclist de drum lung.